Yhdistyksen toiminta

Yhdistyksen edellinen puheenjohtaja eversti Juhani A. Niska ja kompetenssimerkin suunnittelija, heraldikko Jukka Suvisaari neuvottelemassa puolustusvoimain komentajan, amiraali Juhani Kaskealan luona helmikuussa 2007.
Yhdistyksen kevätkokous järjestettiin vuonna 2009 Turussa. Ohjelmassa oli mm. tutustuminen Miinamuseoon Eero Auvisen (etualalla) johdolla. Miinanraivauksen yksityiskohtia kuuntelemassa Jarmo Valtimo (vasemmalla), Johanna Pakola ja Lauri Pohjanvirta.

Yhdistyksen toiminnan pääpaino on perinnetiedon keräämisessä, tässä työssä aktiiviset jäsenet ovat tervetulleita tukemaan yhdistyksen ponnisteluja häviävän tiedon tallentamisessa. Varsinaisia jäsenkokouksia tai tapahtumia emme järjestä, mutta jokaisella jäsenellä on mahdollisuus osallistua vuosittain maalis-huhtikuun aikana järjestettävään vuosikokoukseen. 

 

Jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsen- eli kannatusmaksun 10 euroa yhdistyksen tilille FI35 1572 3000 3790 24. Ilmoita maksun yhteydessä nimi- ja yhteystietosi sekä sähköpostiosoitteesi.